...

De spellen

Foto van het spel
Kiep-schijf

Een vaste hand en een logisch verstand! Dat zijn de ingrediënten die maken dat jij de winnaar wordt van dit spel. Houd je zenuwen onder controle, dan win jij deze match!

Foto van het spel
Doolhof XXL

Kleine bewegingen geven groots effect. Goede samenwerking is hier van belang. Met welke briljante move laten jullie de anderen achter je? Als je maar niet verdwaalt!

Foto van het spel
Vissen vangen

Deze gezellige vissen willen door jou graag aan de haak geslagen worden! Ze liggen klaar om te happen, houd die hengel maar hoog. Kom op visser, doe je best!

Foto van het spel
Blikgooien

Hier vallen veel punten te winnen! Met een goede en stevige worp, gooi jij die blikken omver. Blik op oneindig en gooien maar!

Foto van het spel
Gatenkaas

Nederlanders en kaas! Een mooie combinatie. Laat jij maar eens zien hoe je behendig de bal langs die gaten krijgt! Pas op: de gaten zijn echte valkuilen, voor je het weet is jouw beurt voorbij!

Foto van het spel
Kegelen

Hou je hoofd erbij als je een stevige worp neerzet! Kies je uitgangspositie van waar jij gaat gooien en laat de anderen zien wat jij kunt. Met een pittige worp geniet jij van de overwinning!

Foto van het spel
Dammen XXL

Altijd al een willen dammen op een reuze spelbord? Als je de regels weet heb je meteen een workout te pakken. En wist je dat bewegen juist zorgt voor intelligente zetten?

Foto van het spel
Muurtje

Haal om en om een steen weg uit de muur. Als het paard valt nadat jij een steen weg haalt is het gedaan. Kan jij het paard fier laten staan? Daag je tegenstander uit door de stenen slim weg te halen!

Foto van het spel
Ringwerpen

Werp scherp! Pak je punten door de ringen om de houten stokken te gooien. Bij een van de ringen is je worp zelfs dubbele punten waard.

Foto van het spel
Eendje kwak

Wat zien ze er leuk uit he? Die kuikens lusten wel een stukje brood! Jij wilt ze vast eens van dichtbij bekijken: wat staat er onder op het kuiken?

Foto van het spel
Mikken

Big smile als je hier aan de slag gaat! Laat je niet van de wijs brengen en houd je doel voor ogen. De toekijkers zullen versteld staan hoe jij een scherp mikpunt maakt van de winst die op jou wacht!

Foto van het spel
Ballen knallen

Onderschat dit spel niet. Met een moment van concentratieverlies gaan de punten aan jouw neus voorbij. Focus goed en knal die bal!

Foto van het spel Wiebelstokken
Wiebelstokken XXL

Neem je kans in dit spel van balans, stapel heel voorzichtig stok voor stok. Hoeveel stokken kan het mannetje op zijn hand dragen?

Foto van het spel
Jenga XXL

Tactisch spelen en gericht op je doel afgaan: jij snapt hoe het werkt! Hou alles in de gaten en wacht jouw moment af om toe te slaan en zo de ander in de nesten te werken!

Foto van het spel
Kaasje rollen

Kaaskoppen? Niks mis mee! Vliegensvlug rol jij zo‘n kaas het pakhuis in! Let op de poortjes: die vertellen jou hoe je slim aan je punten kunt komen!

Foto van het spel Plinko
Plinko

Laat de belletjes plinken met de knikkers die je naar beneden rolt. Kun jij bepalen in welk vakje ze komen en zo veel punten scoren?

Foto van het spel
Stapelmannen

Heb jij een slimme truc om de stapelmannen een mooie plek te geven? Gebruik je verstand en je vaste hand! Blijf de zenuwen de baas, dan hou je het lang vol!

Foto van het spel
Minigolf

Kies een goede lijn en sla die bal! Kun jij de bal in een hole krijgen? Een juiste positie is van groot belang. Laat jij je uit het veld slaan?

Foto van het spel
Kubussen

Heb jij ruimtelijk inzicht? Kun jij je tegenstander te slim af zijn door een vorm te bouwen volgens de opdracht? Laat zien dat je hier niet voor hoeft te blokken en als een echt genie de opdrachten kan voltooien!

Foto van het spel
Elastiek Tekenen

Je moet wel flexibel zijn om met elastiekjes te tekenen op een spijkerbed. Hoe snel raden jouw teamgenoten de kunstwerken die jij maakt?

Foto van het spel
Slinger-mannetje

Heb jij de vaste hand om een gecontroleerde slinger te geven aan het loden gewichtje? Sta je mannetje en schakel de anderen uit door een voortreffelijke zwaai aan de slinger. Sla jij alle mannetjes uit het veld?

Foto van het spel Parachute
Parachute

Samen aan een parachute hangen en de ballen in het rond laten vliegen. Hier heb je elkaar echt bij nodig.

Foto van het spel
Memory

Laat jouw geheugen je nooit in de steek? Dan is dit iets voor jou! Zoek dezelfde plaatjes en onthoud wat jouw tegenstanders doen! Blijf scherp!

Foto van het spel
Tangram XXL

Heb jij wijze inzichten en gevoel voor ruimte en figuur? Dan heb jij kans op grote winst. Speel je spel en wacht niet af!

Foto van het spel
Poolbiljart mini

Heb jij power en kun je je goed focussen? Dan is dit spel zeker iets voor jou. Durf het aan en ga ervoor!

Foto van het spel
Vier op een rij XXL

Laat je niet gek maken als jij voor dit reuzenspel staat. Houd het overzicht en blijf bij de les. Probeer je tegenspeler in de val te lokken door strategisch te werk te gaan.

Foto van het spel
Frisbee gooien

Draai jij je hand niet om voor een frisse, doelgerichte worp? Dan zijn hier ook weer heel wat punten te verdienen!

Foto van smileys
Smileys stapelen

Hier kun je stapelen met een lach en een traan, een zoen of een knipoog. Maar pas op dat er niets valt.

Profielfoto van Hip Spelverhuur
Binnenkort meer nieuwe spellen...

We blijven ons gevarieerde aanbod aan spellen uitbreiden met steeds nieuwe, uitdagende en leuke spellen. Dus houd deze site in de gaten!

* Prijs per dag, maar in een pakket veel voordeliger, zie prijzen.